JuriDox Privacy

JuriDox

Al uw juridische documenten binnen handbereik. Betaal per document of een vast bedrag per jaar. Start direct

Waarom JuriDox?

Documenten

Toegang tot een breed scala aan contracten en andere juridische documenten. Omdat de kennis uitsluitend wordt geleverd door gerenommeerde kennispartners is kwaliteit gegarandeerd.

Snel maatwerk

Doorloop de eenvoudige vragenlijsten en onze slimme software genereert uw document op maat. Binnen enkele minuten ontvangt u een volledig gepersonaliseerd document.

Support

Door middel van onze Advieswizard en onze support op de chat en telefoon helpen onze medewerkers u graag op weg naar de juiste documenten.

JuriDox To Go

REKEN AF PER DOCUMENT

Bent u op zoek naar een specifiek contract of juridisch document en wilt u niet vastzitten aan een abbonnement? Dan kunt u bij JuriDox per document betalen. U doorloopt de vragenlijst en beslist dan of u verder gaat met de aankoop.

Na betaling ontvangt u onmiddelijk het document. Deze wordt aan de hand van uw ingevulde vragenlijst gepersonaliseerd en op maat gegenereerd door onze slimme software. Zo beschikt u over hoogwaardig maatwerk voor een scherp tarief.

Aanbod

JuriDox biedt een ruim assortiment aan juridische documenten

Kennispartners

Kennis afkomstig van geronommeerde advocaten en juristen

Snel

Binnen enkele minuten in uw mailbox

Gebruiksvriendelijk

Onze vragenlijst zijn opgesteld voor niet-juristen en dus begrijpelijk

Advieswizard

Onze Advieswizard helpt u op weg naar de juiste documenten

Support

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u verder te helpen

JuriDox Express

Of betaal een vast bedrag per jaar. U heeft dan toegang tot alle documenten en u kunt alle documenten onbeperkt genereren. Heeft u een los document gekocht op JuriDox

€399,00 Prijs exclusief BTW. JuriDox Express wordt aangeboden als abonnement. De bovengenoemde kosten zijn per jaar en exclusief btw. Het abonnement wordt aangegaan voor 12 maanden, waarna stilzwijgend verlengd wordt met eenzelfde periode. Opzegging is mogelijk met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Start direct