BV Oprichten

BV Oprichten

Bij JuriDox is het oprichten van een BV eenvoudiger dan ooit. Op ons platform genereert u aan de hand van vragenlijst eenvoudig het concept van de oprichtingsakte, welke vervolgens door de notaris zal worden gepasseerd. Het enige wat u hoeft te doen, is even bij onze aangesloten notaris langsgaan om u te identificeren. U heeft dan uw BV opgericht voor een vaste prijs van 349 EUR.

Waarom een BV oprichten?

Minder risico

Met een BV bent u beperkt aansprakelijk en worden uw privévermogen en zakelijk vermogen gescheiden gehouden. Dit is handig indien u eigenaar bent van een huis, u van plan bent om personeel aan te nemen of langlopende (zakelijke) leningen heeft.

Aantrekkelijk voor investeerders

Door een Besloten Vennootschap als rechtsvorm te kiezen bent u vanwege de aandelen aantrekkelijker voor investeerders. Daarnaast geeft u met een BV een professionele indruk vanwege de administratieve verplichtingen die het met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan het ondertekenen van een notariële akte en het deponeren van een jaarrekening.

Fiscaal voordelig

Bij een eenmanszaak betaalt u inkomstenbelasting, deze kan oplopen tot wel 52%. Een BV betaalt daarentegen vennootschapsbelasting, welke fiscaal veel voordeliger kan uitpakken: vooral met de meest recente wetswijziging betaalt u in 2019 aanlijk lagere (vaste) percentages. Vanaf 2021 wordt het zelfs nog voordeliger. Lees hierover bijvoorbeeld meer op Ondernemersplein.

Oprichting BV door natuurlijk persoon

Hoe werkt het?

Wanneer u de bestelling start, zal u door een vragenlijst worden geleid. Aan de hand van uw antwoorden, zal een oprichtingsakte voor u op maat worden gemaakt door ons systeem. Vervolgens zal onze notaris, gevestigd in de buurt van Utrecht, contact met u opnemen. Deze zal u binnen enkele werkdagen uitnodigen om langs te komen, zodat u zich kunt identificeren en de akte kan worden gepasseerd. De BV is dan onmiddelijk opgericht. Let op, de BV kunt u slechts als enig aandeelhouder bestellen.

Extra voorwaarden

Let op: om de oprichting van een B.V. met één aandeelhouder te bestellen, dient u (als oprichter) aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • U bent een natuurlijk persoon (andere rechtspersonen kunnen nog geen B.V. oprichten via JuriDox);
  • U bent gevestigd of woonachtig in Nederland;
  • U spreekt Nederlands. Anders zou er een tolk bij de passering van de akte aanwezig moeten zijn en dat lukt helaas niet onder ons scherpe tarief.
  • Wanneer de B.V. in het handelsregister is ingeschreven, stuurt de Kamer van Koophandel u nog een nota van €50 in verband met de inschrijving. Deze kosten zijn niet inbegrepen in onze prijs.

Snel

Binnen no-time een BV opgericht

Service

U kunt gebruik maken van onze chat of telefoon voor extra vragen

Ervaren

Onze notaris heeft jarenlang ervaring en is gevestigd centraal in Nederland

Complementaire producten

Een DGA-overeenkomst of een arbeidsovereenkomst kunt u ook via JuriDox bestellen

Gebruiksvriendelijk

Onze vragenlijst is opgesteld voor niet-juristen en dus begrijpelijk

Vaste prijs

Kom niet voor een verrassing te staan en betaal een vaste prijs voor de oprichting van uw BV

Weet u het al?

Bekijk direct met onze BV Scan of een BV iets is voor u. Of bent u al zover? Begin dan direct met het aanvragen van uw BV! Spreek bij twijfel ons gerust aan op de chat of bel ons op 020 229 39 29.

Indien u niet zeker weet of een BV geschikt is voor uw onderneming, dan kunt u gratis onze BV scan doen om een overzicht te verkrijgen om te bepalen of u klaar bent voor een BV.

Uiteraard kunt u ook een van onze medewerkers om hulp vragen.

€349,00 incl. BTW